16 Şubat 2009 Pazartesi

Arjantin 13/14/15.02.09

2. haftadan notlar:
*Arjantin'in 5 büyüğünden haftayı 3 puanla kapatan tek takım River oldu. Yeni transfer 'Ogre' Fabbiani, ilk lig maçında oyuna girer girmez golünü attı. Şimdiden taraftarların idolosu olan Fabbiani'nin 106 kilo olduğunu söyledi bir arkadaş. Tartmak lazım.

Şişman?

*San Lorenzo - Godoy Cruz
maçında SL'nun golü ilginç. Godoylu stoper Valles topu uzaklaştırıyor ancak top kaleci Carranza'ya çarpıp filelerle buluşuyor. Bu şok golden sonra evsahibi taraftarlar fark beklerken, maçın adamı kaleci Carranza kendi kalesini attığı gollü unutturuyor. Cruz maçı 2-1 aldı.

*San Martin - Independiente maçında Cristian Canio'nun golleri müthiş. İlkinde sağ ayağıyla sert bir vuruş çıkarıyor, ikinci de soluyla yerden vuruyor, üçte ise şık bir sağ dış aşırtmayla kaleciyi avlıyor. İsmini ilk defa duydum; araştırdım ve paylaşıyorum: 1981 doğumlu, 1.76m boyunda, geçen sene Şili liginde Everton formasıyla 45 maçta 17 gol atmış ve Arjantin'deki ilk senesi.

*Tigre kediye döndü. (Fanatik) Arsenal'in ikinci golü şık bir frikik, Leguizamon'dan.

*Colon- G. de Jujuy maçının tek golü frikikten, Oyala imzalı.

*Roberto Nanni , 2008 yazında Velez'e dönmüştü. Terim'in hayallerindeki hedef santrafor olarak tanıyoruz O'nu. Beşiktaş da bir ara istemişti yanılmıyorsam. Argentinos maçının 94. dakikasında sahneye çıktı ve beraberliği kurtardı. Nanni'nin 2. Velez dönemindeki ilk lig golü.

Arjantin Clausura 2009 2. hafta toplu sonuçlar:


Arjantin Clausura 2009 2. hafta tüm goller:

2 yorum: