14 Ocak 2009 Çarşamba

Torneo de Verano başladı

eBlogda daha önce de bahsetmiştik; Arjantin'de Clausura öncesi oynanan ve 5 büyüğü karşı karşıya getiren Torneo del Verano/Yaz turnuvası başlayalı 4 gün oldu. Mar del Plata'da oynanan Avellenada derbisinde Independiente ve Racing karşı karşıya gelirken; eski Beşiktaşlı Federico Higuain'in takımı Independiente ezeli rakibini 4-0 yendi. Geçen sezon kümede kalmakta zorlanan Racing 2009'da da zor günler yaşayacak gibi.

Turnuvanın ikinci maçı ise dün River Plate - Independiente arasındaydı. Arjantin'in en saygın kalecilerinden Hilario Navarro Independiente kariyerinin ilk maçına çıkarken, takımın en tehlikeli ismi Montenegro forma giymedi. River cephesinde ise Buenanotte, Ferrari ve Falcao gibi as oyuncular forma giymezken, oyuna sonradan diren 'Kaplumbağa' lakaplı Gustavo Fernandez iyi performans sergiledi. Bu yeni teknik direktör Gorosito'yu sevindirecek bir gelişme zira geçen sezonun en kötü oyuncularından -zamanında Ankaragücü forması da giymiş- Salcedo'nun formsuzluğu, Newell's'ın Fabbiani'yi satmak istememesi ve Abreu'nun Real Sociedad transferi; takımdaki forvet ihtiyacını doruk noktasına çıkarmış durumda.


Kaplumbağa Fernandez:
Lakabımı bana takan kişi Defensores de Nebel'den bir takım arkadaşım. Kafa şeklimden kaynaklanan bir takma isim.

Mendoza'daki maçta Fredes'in ilk yarı golüne cevap veren 'Kaplumbağa' Fernandez, maçın en göze çarpan ismi olurken; karşılaşma 1-1 sona erdi. Torneo de Verano'nun bugünkü programında ise Racing-San Lorenzo maçı var. Sabaha karşı 02.10'da başlayacak çekişmeyi Justin.Tv'den takip edebilirsiniz.

Racing-San Lorenzo: Justin TV 1 2 3 4 5 6 7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder