7 Ocak 2009 Çarşamba

Bianchi-Feldkamp Ischia-Skibbe

http://www.infobae.com/adjuntos/imagenes/56/0245691B.jpg
Bianchi'nin Boca'ya " Genel Menacer" sıfatıyla gelmesiyle Arjantin'de soru işaretleri çoğaldı. Genel Menacer ne yapar? Takımın taktiğine karışır mı? Soyunma odasına girer mi? Antrenmanlarda rol oynar mı? Kadro seçimlerinde bulunur mu?..

Ciddi bir belirsizlik hakim şu anda. Her ne kadar başkan "Altyapıyla ilgilenecek ve futbol şubesinin başı olacak" açıklamalarında bulunsa da kimse Bianchi'nin mevcut teknik direktör Ischia'nın teknik anlamda işine karışıp karışmayacağından emin değil. Sözleşmesine göre Ischia görevden ayrılsa bile 3 sene boyunca teknik direktörlük yapamayacak olsa da transferlerin Bianchi'ye bağlı olması teknik anlamda işin içinde olduğunu ortaya koyuyor. Şu anda Bianchi'nin ilk işi; kaleci transferi, ellerinden öper. Ischia bu transferde nasıl rol oynayacak hep beraber izleyeceğiz.

Bu durum Galatasaray'ın durumuyla neredeyse aynı. Gidip Feldkamp'ı Skibbe'nin başına getirdiler, ardından tartışması bitmek bilmedi. Rıdvan Dilmen, "Galatasaray'ın teknik direktörü Feldkamp herhalde" diyererek eleştirilerini Feldkamp üzerinden yaptı hatta. Bu olayın Skibbe'ye duyulan güvensizliğin sonucu olduğunu düşünüp "başına dadı getirdiler" yorumu getirenlerin sayısı hiç de az değildi. Boca'da da durum tamamiyle aynı. Boca camiası Ischia'ya güvenmiyor. Ardından başına Boca tarihinin en başarılısı getiriliyor. Soru işaretleri de çoğalıyor doğal olarak...

1 yorum:

  1. 'El Virrey'in kariyeri gerçekten muhteşem.İschia abimiz baskıya dayanamaz gider yakın zamanda

    YanıtlaSil